Parteneri

OTP CONSULTING ROMÂNIA a fost înființată în 2007 de către OTP Bank Romania și compania de consultanță OTP Hungaro Project.

OTP CONSULTING ROMÂNIA OTP CONSULTING ROMÂNIA activează în domeniul consultanței pentru afaceri și management, realizând un pachet complex de soluții și servicii, precum: dezvoltarea IMM-urilor; elaborarea si asigurarea asistentei in implementarea de planuri de afaceri; strategii de marketing; formare profesionala, instruire si asistenta tehnica; elaborarea, dezvoltarea si implementarea de proiecte. De asemenea, OPT CONSULTING ROMÂNIA este furnizor autorizat ANC pentru programul de „competențe antreprenoriale”.

Experiențele anterioare în proiecte similare (POSDRU 2007 – 2013) destinate dezvoltării inițiativelor antreprenoriale, vor fi valorificate pentru implementarea “FIA – Fii Antreprenor Acasă. Investește în viitorul tău!”. Menționăm faptul că în 2015 OTP CONSULTING ROMÂNIA a finanțat 40 de planuri de afaceri.

Este parte a grupului OTP.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă, cu peste 12.000 de membri din 50+ țări. Proiectul LSRS a început în primăvara anului 2008, pornind de la constatarea unei realități simple și evidente: creșterea rapidă a numărului de studenți și absolvenți români în străinătate, precum și necesitatea unei platforme de comunicare între aceștia. Organizația a fost lansată oficial pe 8 ianuarie 2009, iar membrii LSRS sunt: studenți în străinătate, absolvenți de studii peste hotare, sau tineri din România care doresc să-și continue studiile în străinătate.

LSRS este construită în proporție de 100% de peste 300 de voluntari activi, în 40 filiale și reprezentanțe în întreaga lume. Suntem prezenți în România și alte 40 de filiale din întreaga lume: Arabia Saudită, Austria, Australia, Belgia, Canada, Chile, China, Columbia, Coreea de Sud, Danemarca, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Marea Britanie, Monaco, Norvegia, Olanda, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Scoția, Singapore, Siria, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia și Ungaria.

LSRS este o platformă de networking și sprijin reciproc pentru membrii săi. Comunicarea se desfășoară fie online (prin forumul LSRS, paginile de Facebook și rețeaua de bloguri), fie offline, prin proiectele și evenimentele din România și din cele 40 de filiale în întreaga lume.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) este o organizatie neguvernamentala, autonoma, nonprofit, de utilitate publica, ce isi desfasoara activitatea in baza dispozitiilor Legii 335/2007, completata si modificata.

Reprezentant institutionalizat al comunitatii de afaceri in relatia cu autoritatile publice centrale, Camera de Comert Nationala urmareste sa asigure un mediu favorabil cresterii afacerilor, caracterizat prin predictibilitate si transparenta.

CCIR isi propune sa consolideze competitivitatea companiilor romanesti si sa creasca nivelul investitiilor autohtone si straine, prin proiecte menite sa stimuleze initiativa antreprenoriala, care sa conduca la relansarea pozitiei Romaniei pe piata internationala. Punctual, atragerea investitiilor straine este un punct important al strategiei Sistemului Cameral in perioada urmatoare.

Reteaua nationala de membri ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, prezenta in fiecare judet al tarii, cuprinde peste 15.000 dintre cele mai importante companii si are un impact real asupra comunitatilor locale de afaceri. Astfel, prin reteaua interna a Camerelor de Comert si Industrie Judetene, Sistemul Cameral isi exercita functia consultativa, o prerogativa traditionala a Camerelor.